Son en Breugel – Terwijl de productieleden van de Vestzakkomedie dinsdagavond 31 oktober druk bezig waren met het klaarzetten van allerlei toneelattributen voor de repetitie, en regisseur Willem Schouten alle technische zaken in orde bracht, stapte Jelle de Jong, wethouder Kunst en Cultuur van de gemeente Son en Breugel, de theaterzaal binnen met een grote taart. Hij kwam namens de gemeente Son en Breugel de Vestzakkomedie feliciteren met hun 35-jarig bestaan.

De hoofdrolspelers die koningin Juliana, prinses Armgard en prinses Marijke vertolken in ‘Repelsteeltje en de blinde prinses’, de nieuwe voorstelling van de Vestzakkomedie, namen de felicitaties en natuurlijk ook de taart in ontvangst.

De wethouder wilde graag weten hoe de voorbereidingen verliepen voor deze veelbelovende voorstelling. Ondanks dat tijdsdruk en zenuwen voelbaar begonnen te worden bij de laatste repetities, lag de productie nog op schema, zo vertelden de leden van het theatergezelschap. Ook de wethouder keek uit naar de première op 10 november aanstaande en wenste hun veel succes en plezier op weg naar weer een prachtige voorstelling in het jaar dat ze alweer 35 jaar actief zijn als toneelvereniging in Son en Breugel.

De voorstelling ‘Repelsteeltje en de blinde prinses’ zal te zien zijn op 10, 11, 15, 17 en 18 november in de Vestzaktheaterzaal van het Dommelhuis in Son en Breugel. Een paar voorstellingen zijn al uitverkocht, maar er zijn nog kaartjes beschikbaar via www.vestzaktheaterson.nl.

Bron: Mooi Son en Breugel